Authentieke Spaghetti Carbonara

Recept geschreven door:
Kenneth Moraleda
|
2 maart 2022

Hoe maken we dit gerecht?

Lekker eten hoeft niet per se ingewikkeld te zijn om lekker te zijn. Dit recept voor authentieke spaghetti carbonara bestaat uit eidooiers, zwarte peper, pecorino en guanciale, plus, natuurlijk, spaghetti.

Dit carbonara gerecht is eenvoudig te maken en heeft maar weinig kooktijd nodig. Als je op zoek bent naar een snelle maar heerlijke lunch, probeer dan deze authentieke carbonara.

Voorbereiding: Bereiding van de pasta

Kook het water in een grote pan, voeg een snufje zout en de spaghetti toe, roer en kook tot de pasta iets meer dan beetgaar is.

Bereiding van de pastasaus

Klop in een middelgrote kom de eidooiers, pecorino en peper tot een glad mengsel.

Voeg 1/2 - 3/4 pollepel heet pastawater toe vlak voor je het in de pan doet en meng goed.

Bekijk hier onze 

Opzoek naar een nieuwe 5-delige pannenset - Wokpan en Koekenpannen? Kijk dan eens in onze webshop.


Bekijk hier het product 

Koken: Het koken van de Guanciale

Guanciale moet in korte, dunne reepjes worden gesneden.

Doe de olijfolie en de guanciale in een grote pan op een matig vuur tot de gewenste gaarheid is bereikt.

Leg de guanciale op een schoon bord. Verwijder de olie en het vet niet uit de pan.

Koken van de Authentieke Carbonara

Voeg de aldente pasta en een 1/2 - 3/4 pollepel heet pastawater toe in de pan op middelhoog vuur, roer om te combineren.

Haal de pan van het vuur en doe snel het eimengsel erbij, voeg 1/2 - 3/4 pollepel heet pastawater toe en blijf roeren tot het goed gemengd en romig is.

Voeg de guanciale toe. Serveer direct met zwarte peper en vers geraspte pecorino. Eet smakelijk!

Wat is mijn mening over de Authentieke Spaghetti Carbonara?

Carbonara is een van die makkelijke gerechten die me altijd blijven verbazen. Het is eenvoudig, maar toch een complete maaltijd die snel te bereiden is en boordevol voedingsstoffen zit. Je kunt het meteen opeten, want het koken duurt niet lang.

Je zult het heerlijk vinden als je het eens probeert.

Dit recept geprobeerd?

Vermeld @hescomkitchen of tag #hescomkitchen op Instagram!
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Statistieken voor dit Recept

Preptijd: 10 min
Kooktijd: 15 min
Totaaltijd: 25 min
Serveringen: 1 personen
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Ingrediëntenlijst

300 gram spaghetti pasta
4 grote eidooiers
1 kopje pecorino vers geraspt
1 theelepel versgemalen zwarte peper
2 eetlepels olijfolie
1 1/2 kopje guanciale
3 eetlepels vers geraspte pecorino

EET MEER, BESTED MINDER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates over onze exclusieve recepten, video's en nieuwe aanbiedingen! We beloven niet te spammen.
Meer over bezorging
Veelgestelde vragen
Meer over betalen
COPYRIGHT © 2021 HESCOM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
VOOR INDIVIDUALITEIT EN CREATIVITEIT.
KVK: 72167998 | BTW: NL002383426B13 | ALLE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN INCLUSIEF BTW
Deze site is gemaakt door AstraVisium.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram