Bloody Mary met tabasco

Recept geschreven door:
Gitane
|
29 november 2021

Hoe maken we dit gerecht?

Houd jij ook van hartig en een beetje spicy? Dan is deze Bloody Mary cocktail wel wat voor jou. Deze bloody mary maak je met vodka, tomatensap en tabasco. Heel makkelijk en leuk om te doen met vrienden. 

Voorbereiding: Selderij wassen en de vodka inschenken

We starten met de selderij te wassen. Verwijder 4 stengels van de bos maar snijd ze niet doormidden. Deze houden we even apart voor het garneren.

Vul nu de longdrink glazen met ijsblokjes en meet 30 ml vodka af. Heb je geen barmaatje dan kan je heel makkelijk je wijsvinger en je middelvinger gebruiken als truck. Dit is ongeveer 30 ml. Ben je nog opzoek naar een goed keukenmes? Kijk dan even op onze website bij de sectie keukenmessen. Klik hier..

Koken: De Bloody Mary maken en versieren

Snijd de citroen door twee en maak dan een paar partjes. Het ligt eraan hoeveel mensen citroen lekker vinden bij deze cocktail. Aan de hand daarvan kan je de hoeveelheid bepalen. Verdeel het tomatensap over de glazen tot ze bijna vol zijn, maar niet te vol want bij het garneren moet de selderij er nog in kunnen. 

Voeg nu van zowel de tabasco als de worcestershire 2-3 druppels toe aan de cocktail en wat peper. Knijp de partjes citroen uit over de cocktails of hang deze aan het glas. Roer even goed door met een lepeltje of iets anders. 

Ben je tevreden met de smaak? Mooi! Dan kan de selderij er voorzichtig in en kan je gaan genieten van je zelfgemaakte Bloody Mary.

Wat is mijn mening over de Bloody Mary met tabasco?

bite in de cocktail is lekker en de selderij is een perfecte aanvulling, maar kan je ook gewoon als snack erna opeten. Leuk om te weten: Deze Bloody Mary schijnt een wondermiddel te zijn voor een kater! 

Dit recept geprobeerd?

Vermeld @hescomkitchen of tag #hescomkitchen op Instagram!
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Statistieken voor dit Recept

Preptijd: 10 min
Kooktijd: 0 min
Totaaltijd: 10 min
Serveringen: 2 personen
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Ingrediëntenlijst

Pak tomatensap – 90 ml p.p
Worcestershire saus 2-3 druppels p.p
Tabasco – 2-3 druppels p.p
Citroensap
Selderij 4 stengels
1 fles vodka – 30 ml p.p

EET MEER, BESTED MINDER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates over onze exclusieve recepten, video's en nieuwe aanbiedingen! We beloven niet te spammen.
Meer over bezorging
Veelgestelde vragen
Meer over betalen
COPYRIGHT © 2021 HESCOM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
VOOR INDIVIDUALITEIT EN CREATIVITEIT.
KVK: 72167998 | BTW: NL002383426B13 | ALLE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN INCLUSIEF BTW
Deze site is gemaakt door AstraVisium.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram