Dit keer hebben we voor jullie een heerlijk dessert, namelijk de chocolade brownie met boterkoek en bastogne crumble. Je kan dit zelf makkelijk en snel bereiden.
Je kan natuurlijk zelf brownies maken als je daar zin in hebt, maar je kan ook heel makkelijk ergens hele lekkere brownies halen en gewoon in twee kleine delen snijden. Dat doen we deze keer! Snijd de brownie in een vierkantje en leg deze als eerst op het bord. Snijd de boterkoek in een klein vierkantje en leg die dan voor de brownie. Vervolgens weer een klein vierkantje van een brownie snijden en die leggen we dan weer voor de boterkoek.
Opzoek naar een nieuwe Bakkwast - Siliconen en Duurzaam Hout? Kijk dan eens in onze webshop.
Was de frambozen even en leg die mooi om de brownies en de boterkoek heen. Pak de gelei erbij en leg deze boven op de brownie. De combinatie van aardbeiengelei en de brownie past perfect bij elkaar.
Als finishing touch versieren we het dessert met schuimpjes en chocola en versnipperen we de bastogne over het dessert. Serveer het gerecht op een mooi bord en smullen maar!
Wie houdt er niet van brownies en dan helemaal chocolade brownies! Ik vind het zelf nog wel is een uitdaging om brownies zelf te maken, omdat het nog best een uitdaging is om de smaak goed te krijgen. Dit dessert is snel klaar, lekker en fris door het fruit.
Warning: Undefined array key "preview" in /home/u130248p125668/domains/hescomkitchen.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102