Gamba's met knoflook. Altijd een goede combi. Met dit heerlijke en makkelijke recept ben je zo klaar. Gamba’s met knoflookolie, rode pepers en wok groentes. Daar gaan je smaak pupillen van stuiteren!
We starten met alle groentes te wassen en snijden in kleine blokjes en schijfjes. De paksoi is een frisse Chinese kool die heel lekker is bij verschillende wok gerechten. Zorg bij de paksoi dat je het kontje ervan afsnijdt. De hete peper kan je nu mengen met de garnalen. Als je alle groentes hebt gesneden gaan we verder naar de volgende stap.
Opzoek naar een nieuwe Santokumes van Roestvrij Staal en Keramische Coating? Kijk dan eens in onze webshop.
Pak een bakpan erbij en gooi wat boter in de pan en zorg dat deze goed warm wordt. Dit zorgt ervoor dat de groentes hun vitamines behouden en ze lekker knapperig blijven! Gooi nu de garnalen met knoflook en hete peper erbij. Bak alles in totaal 5 minuten en voeg op het eind de knoflook olie toe. Dit zorgt ervoor dat de groentes en knoflook niet verbrand.
Serveer de garnalen met wok groentes op een bord en versier deze met de zeewier koekjes om het gerecht af te maken. Je kan nu genieten van dit heerlijke gerecht. Eetsmakelijk maar!
Ik hou heel erg van vis en voornamelijk van gamba’s. Je kan ze met zoveel verschillende ingrediënten combineren. In een pasta, risotto, met wok groentes of als voorgerecht. Het is allemaal lekker. Zeker een aanrader om dit gerecht te maken. Het is snel klaar en vol met groentes.
Warning: Undefined array key "preview" in /home/u130248p125668/domains/hescomkitchen.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102