Gehaktballetjes van de barbecue

Recept geschreven door:
Kenneth Moraleda
|
4 januari 2022

Hoe maken we dit gerecht?

Welk voedsel kan zoete, zure, zoute en rokerige smaken bevatten? De BBQ gehaktballen! Dit zijn de ideale aperitiefhapjes voor een gezellig samenzijn!

Voorbereiding: Bereiding van de gehaktballen

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Smeer de ovenschaal in met een anti-aanbakspray.

Combineer de paneermeel en melk in een middelgrote kom. Wacht 8 minuten zodat het paneermeel de melk kan opnemen. Voeg in dezelfde kom het vlees, het ei, zout, peper, knoflookpoeder, chilipoeder en ui toe. Mix totdat alle ingrediënten gelijkmatig zijn verdeeld.

Gehaktballen bakken

Vorm in een bal van 3 cm en plaats in de voorbereide ovenschaa.

Bak ongeveer 1 uur, onbedekt, of tot de interne temperatuur van de gehaktbal 160 graden bereikt.

Koken: Bereiding van de barbecuesaus

Meng ketchup, bruine suiker, ui, azijn en vloeibare rook in een kom.

De barbecuesaus koken

Voeg de saus toe in een pan op middelhoog vuur. Breng de saus zachtjes aan de kook en dek de pan af met het deksel.

Laat de saus ongeveer 15 minuten sudderen, afgedekt. Roer minstens twee keer. Haal na 15 minuten de pan van het vuur.

Voeg de gebakken gehaktballetjes toe aan de saus en roer ze er voorzichtig door. Dek de pan 5 minuten af ​​en serveer dan.

Wat is mijn mening over de Gehaktballetjes van de barbecue?

Ik hou ervan hoe eenvoudig dit is om te maken. Deze gehaktballen zijn een favoriet op onze feestjes en een geweldige starter voor elke bijeenkomst!

Dit recept geprobeerd?

Vermeld @hescomkitchen of tag #hescomkitchen op Instagram!
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Statistieken voor dit Recept

Preptijd: 20 min
Kooktijd: 60 min
Totaaltijd: 80 min
Serveringen: 4 personen
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Ingrediëntenlijst

Gehaktballen:
2 kleine schaaltjes paneermeel
1 kopje melk
450 gram rundergehakt
1 groot ei licht geklopt
1 1/2 theelepels zout
3/4 theelepel zwarte peper
1 theelepel knoflookpoeder
1 1/2 theelepel chilipoeder
1/2 kop gele ui fijngehakt

saus:
1 kop ketchup
1 kopje bruine suiker
1/4 kop gele ui fijngehakt
2 theelepels witte azijn
2 theelepels vloeibare rook

EET MEER, BESTED MINDER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates over onze exclusieve recepten, video's en nieuwe aanbiedingen! We beloven niet te spammen.
Meer over bezorging
Veelgestelde vragen
Meer over betalen
COPYRIGHT © 2021 HESCOM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
VOOR INDIVIDUALITEIT EN CREATIVITEIT.
KVK: 72167998 | BTW: NL002383426B13 | ALLE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN INCLUSIEF BTW
Deze site is gemaakt door AstraVisium.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram