Kip Gnocchi Soep

Recept geschreven door:
Kenneth Moraleda
|
29 december 2021

Hoe maken we dit gerecht?

Deze rijke, dikke en romige gnocchi-soep met kip wordt gemaakt met dikke rondjes gnocchi, malse stukjes kip en een paar groenten. Omdat deze soep vullend is, is een middelgrote kom voldoende.

Voorbereiding: De kip koken

Verhit de olijfolie in een oven op middelhoog vuur. Combineer de kip en 1/2 theelepel zout in een mengkom. Bak gedurende 4 minuten, of tot de kip goudbruin en gaar is. Leg de kip op een schaal en zet apart.

Kook de groenten

Zet het vuur laag tot middelhoog en voeg de boter toe. Voeg de wortel, bleekselderij en ui toe. Sauteer 5 minuten.

Giet in een kom een ​​paar eetlepels verdampte melk. Klop de maizena erdoor tot een gladde massa.

Voeg de Italiaanse kruiden, tijm, selderijzout, peper en knoflook toe aan de pan met de groenten. Wacht 30 seconden tot de knoflook aromatisch wordt.

Koken: Bereid de bouillon

Combineer het maizena, de resterende verdampte melk en de kippenbouillon in de pot. Zet het vuur laag, dek de pan gedeeltelijk af en laat hem 10 minuten indikken.

Voeg de gnocchi toe en meng goed. Blijf, licht afgedekt, nog 8 tot 10 minuten koken, of tot de gnocchis zacht en gaar zijn.

Zet het vuur in de pan uit. Voeg de kip toe en meng goed. Voeg dan, een paar handenvol tegelijk, de spinazie toe tot deze geslonken is.

Serveer de Kip Gnocchi Soep

Breng op smaak met meer zout en peper indien nodig.

Als de soep te dik is, voeg dan meer kippenbouillon of water toe om hem te verdunnen tot de gewenste dikte. Bestrooi met Parmezaanse kaas, peterselie en een paar barsten zwarte peper, serveer onmiddellijk.

Wat is mijn mening over de Kip Gnocchi Soep?

Deze Kip Gnocchi Soep is heerlijk! Dit is een fantastische maaltijd bij koud weer. Het is alsof je wordt geknuffeld door een kom. Je zult hier ongetwijfeld van genieten als je het eens probeert.

Dit recept geprobeerd?

Vermeld @hescomkitchen of tag #hescomkitchen op Instagram!
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Statistieken voor dit Recept

Preptijd: 15 min
Kooktijd: 35 min
Totaaltijd: 50 min
Serveringen: 8 personen
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Ingrediëntenlijst

1 kg kipfilet, zonder vel, in blokjes gesneden
1 eetlepel Extra Vierge Olijfolie
2 eetlepels ongezouten boter
2 eetlepels maizena
1 ½ theelepel zout
2 theelepels Italiaanse kruiden
1/2 theelepel gedroogde tijm
1/2 theelepel gevogeltekruiden
1/4 theelepel selderijzout
1/4 theelepel zwarte peper
3 middelgrote wortelen, geschild en 1/4-inch in blokjes gesneden
2 stengels bleekselderij in de lengte gehalveerd en 1/2-inch dik gesneden
1 kleine gele ui, fijngesnipperd
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 blikken magere koffiemelk verdeeld
4 kopjes kippenbouillon
1kg Aardappel Gnocchi 2 pakjes
4 handenvol verse babyspinazie grof gescheurd of gehakt

VOOR HET DIENEN:
Geraspte Parmezaanse kaas
Gehakte verse peterselie

EET MEER, BESTED MINDER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates over onze exclusieve recepten, video's en nieuwe aanbiedingen! We beloven niet te spammen.
Meer over bezorging
Veelgestelde vragen
Meer over betalen
COPYRIGHT © 2021 HESCOM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
VOOR INDIVIDUALITEIT EN CREATIVITEIT.
KVK: 72167998 | BTW: NL002383426B13 | ALLE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN INCLUSIEF BTW
Deze site is gemaakt door AstraVisium.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram