Bloemkoolpizza is een heerlijke variant op de traditionele pizza.
Als je koolhydraten wilt opgeven terwijl je nog steeds pizza eet, dan is deze koolhydraatarme bloemkoolpizza de perfecte pizza voor jou.
Dit is bijna glutenvrij en perfect voor koolhydraatarme liefhebbers.
Verwarm de oven voor op 205 graden Celsius en bekleed een pizzapan met bakpapier.
Rooster de bloemkoolrijst gedurende 10 minuten droog in een koekenpan op middelhoog vuur. Laat afkoelen en doe de rijst in een theedoek, knijp het resterende vocht uit boven de gootsteen.
Klop in een grote kom het ei los met de Parmezaanse kaas, Italiaanse kruiden, zout en peper. Voeg de gekookte bloemkoolrijst toe.
Spreid het bloemkoolpizzadeeg uit op de pizzapan met bakpapier, vorm in een schijfvorm van ongeveer 1/2 inch dik. Bak 28 minuten of tot de korst droog is en de randen goudbruin zijn.
Haal de korst uit de oven en laat 10 minuten afkoelen.
Opzoek naar een nieuwe 12-delige Keukengerei set met Houder - Siliconen met Bamboe? Kijk dan eens in onze webshop.
Als de pizzabodem is afgekoeld, voeg je ongeveer 1,4 kopje marinarasaus toe en leg je de courgette en asperges op de pizza. Voeg basilicumblaadjes en geraspte mozzarella toe.
Bak het nog 10 minuten of tot de kaas smelt.
Ik ben dol op deze gezonde maaltijd, het is zo lekker en een geweldig gezonder alternatief voor de favoriete keuken van veel mensen, pizza!
Deze pizza is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een koolhydraatarme, keto-vriendelijke pizza.
Warning: Undefined array key "preview" in /home/u130248p125668/domains/hescomkitchen.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102