Verwarm de oven voor op 180 graden. Was alle groentes schoon en snijd deze in kleine blokjes. Breng ondertussen een pan met 1 liter water aan de kook voor de ravioli. Kook deze rond de 5-7 minuten. Verhit de olijfolie in een bak of wok pan en bak de groentes ongeveer 5 minuten. Als laatst doen we de pastasaus erbij en voeg je de Italiaanse kruiden toe. Proef even of je de smaak goed vindt of dat je er nog meer kruiden bij wil doen. Laat het in zijn geheel op een laag vuurtje staan.
Opzoek naar een nieuwe Messenset 7-delig met Blok - Messen van RVS met Keramische coating? Kijk dan eens in onze webshop.
Nu gaan we verder met de spinazie. Verwarm de spinazie à la crème in een pan en zorg dat alle brokjes ontdooid zijn. Dit zal zijn na ongeveer 10 minuten. Als de pasta klaar is giet je hem af. Verdeel de ravioli kussentjes in de ovenschaal. Meng nu de spinazie à la crème met de pastasaus. Dit zorgt ervoor dat het in zijn geheel een goede smaak krijgt.
Op het eind pakken we de basilicum erbij voor de echte Italiaanse bite! Strooi deze over de ovenschaal. Tot slot mag de strooikaas eroverheen. De hoeveelheid ligt helemaal aan wat jij lekker vindt.
Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en laat de lasagne met ravioli ongeveer 35 minuten gaar worden.
Lasagne is een maaltijd die je altijd kan eten. Daarbij is het handig als je bezoek hebt en voor meer mensen moet koken. Deze lasagne is vol met groentes en of er vlees aan wil toevoegen kan je makkelijk zelf bepalen want er zijn verschillende soorten ravioli. Wat ik zelf altijd wat minder vindt bij een echte lasagne is dat het gehakt overheerst van de rest van de kruiden en groentes. Dit heb je bij deze lasagne wat minder.
Warning: Undefined array key "preview" in /home/u130248p125668/domains/hescomkitchen.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102