Tagliatelle met Zalm, Paturain en Spinazie

Recept geschreven door:
Gitane
|
11 november 2021

Hoe maken we dit gerecht?

Voorbereiding: Het voorbereiden van de ingredienten en het op vuur brengen van de pan

Zet als eerst een grote pan met water op het vuur en breng deze aan de kook. Snijd de sjalotten twee keer doormidden en bak deze in een ruime bakpan in de olijfolie op een laag pitje. Pers de knoflook en voeg deze toe bij de sjalotten. Haal de zalmfilet uit de verpakking en bereid deze voor om te koken.

Bekijk hier onze 

Opzoek naar een nieuwe Spaghettilepel - Siliconen en Duurzaam Hout? Kijk dan eens in onze webshop.


Bekijk hier het product 

Koken: Het bakken van de uitjes, het bereiden van de saus en ontdooien van de zalm

Wanneer de zalmfilets ontdooid zijn leg je ze in de pan of snijd je ze vooraf in kleine stukjes. Het is maar net wat je fijner vindt. Bak ze ongeveer 6-10 minuten en voeg hierna de spinazie à la crème toe. Roer de spinazie goed door totdat hij zacht is en voeg het hele bakje paturain toe. Breng het gerecht op smaak met peper en zout en eventueel wat chili vlokken. Doe ondertussen de tagliatelle in de pan en kook deze ongeveer 10 minuten.

Wat is mijn mening over de Tagliatelle met Zalm, Paturain en Spinazie?

Ik ben gek op pasta’s maar deze pasta vind ik een van de lekkerste pasta’s die er zijn. Niet alleen is hij vullend en gezond maar ook niet al te moeilijk en prijzig om te maken. De combinatie van spinazie a’ la crème en de paturain doen het hem. In de paturain die ik altijd kies zit dille en sjalot, dat gaat goed samen met de zalmfilet. 

Dit recept geprobeerd?

Vermeld @hescomkitchen of tag #hescomkitchen op Instagram!

Statistieken voor dit Recept

Preptijd: 15 min
Kooktijd: 5 min
Totaaltijd: 30 min
Serveringen: 4 personen
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Ingrediëntenlijst

750 gram Spinazie à la crème
2 sjalotten 
3 teentjes knoflook
150 g Paturain 
2 pakken Wilde zalmfilet (diepvries)
1 pak Pasta tagliatelle 
1 theelepel zout
1 theelepel peper
3 eetlepels olijfolie
1 zakje Parmezaanse strooikaas

EET MEER, BESTED MINDER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates over onze exclusieve recepten, video's en nieuwe aanbiedingen! We beloven niet te spammen.
Meer over bezorging
Veelgestelde vragen
Meer over betalen
COPYRIGHT © 2021 HESCOM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
VOOR INDIVIDUALITEIT EN CREATIVITEIT.
KVK: 72167998 | BTW: NL002383426B13 | ALLE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN INCLUSIEF BTW
Deze site is gemaakt door AstraVisium.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram