Zet als eerst een grote pan met water op het vuur en breng deze aan de kook. Snijd de sjalotten twee keer doormidden en bak deze in een ruime bakpan in de olijfolie op een laag pitje. Pers de knoflook en voeg deze toe bij de sjalotten. Haal de zalmfilet uit de verpakking en bereid deze voor om te koken.
Opzoek naar een nieuwe Spaghettilepel - Siliconen en Duurzaam Hout? Kijk dan eens in onze webshop.
Wanneer de zalmfilets ontdooid zijn leg je ze in de pan of snijd je ze vooraf in kleine stukjes. Het is maar net wat je fijner vindt. Bak ze ongeveer 6-10 minuten en voeg hierna de spinazie à la crème toe. Roer de spinazie goed door totdat hij zacht is en voeg het hele bakje paturain toe. Breng het gerecht op smaak met peper en zout en eventueel wat chili vlokken. Doe ondertussen de tagliatelle in de pan en kook deze ongeveer 10 minuten.
Ik ben gek op pasta’s maar deze pasta vind ik een van de lekkerste pasta’s die er zijn. Niet alleen is hij vullend en gezond maar ook niet al te moeilijk en prijzig om te maken. De combinatie van spinazie a’ la crème en de paturain doen het hem. In de paturain die ik altijd kies zit dille en sjalot, dat gaat goed samen met de zalmfilet.
Warning: Undefined array key "preview" in /home/u130248p125668/domains/hescomkitchen.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102