Mexicaanse Beef Taco Soep met Pinto Bonen en Garnituren

Recept geschreven door:
Kenneth Moraleda
|
11 januari 2022

Hoe maken we dit gerecht?

Dit Taco Soep gerecht is een herfst- en winterklassieker! Het is een eenvoudige, eiwitrijke soep met een pittige, volrijke smaak. Deze stevige soep is gevuld met rundergehakt, tomaten, maïs en bonen. Dit gerecht is vergelijkbaar met chili, maar bevat dezelfde smaken als een taco.

Voorbereiding: Tacosoep koken

Doe olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg gehakt en ui toe, roer af en toe tot het bruin is. Voeg de knoflook en jalapeno toe, bak 1 minuut. Giet de overtollige olie uit het rundvleesmengsel.

Bekijk hier onze 

Opzoek naar een nieuwe Soeplepel - Siliconen en Duurzaam Hout? Kijk dan eens in onze webshop.


Bekijk hier het product 

Combineer en roer tomaten, pepers, runderbouillon, tomatensaus, alle kruiden en een snufje zout en peper. Dek de pan af en laat 30 minuten sudderen.

Voeg de maïs, zwarte bonen en pinto bonen toe. Kook minstens 2-3 minuten. Als de soep dik is, kun je 1/2 kopje water toevoegen aan koriander en limoen.

Serveer en voeg de gewenste toppings toe. Genieten van!

Wat is mijn mening over de Mexicaanse Beef Taco Soep met Pinto Bonen en Garnituren?

Ik ben dol op deze tacosoep omdat ik een fan ben van pittig eten en ik vond het leuk om dit te maken omdat het een combinatie is van twee lekkere gerechten, namelijk taco's en soep. Ga het recept zelf proberen en ik weet zeker dat je dit ook lekker zult vinden.

Dit recept geprobeerd?

Vermeld @hescomkitchen of tag #hescomkitchen op Instagram!
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Statistieken voor dit Recept

Preptijd: 10 min
Kooktijd: 35 min
Totaaltijd: 45 min
Serveringen: 7 personen
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Ingrediëntenlijst

2 tl olijfolie
1/2 kg mager rundergehakt
1 middelgrote gele ui gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 jalapeno, zonder zaadjes en fijngehakt
2 eetlepels chilipoeder
2 tl gemalen komijn
1 1/2 tl paprikapoeder
1/2 tl gedroogde oregano
1/3 kop gehakte koriander
1 el vers limoensap
2 blikken tomatenblokjes met groene chilipepers
1 blik natriumarme runderbouillon
1 blik tomatensaus
1 1/2 kopjes maïs
1 blik zwarte bonen, uitgelekt en afgespoeld
1 blik pinto bonen, uitgelekt en afgespoeld
Zout en versgemalen zwarte peper

Toppings

Geraspte Mexicaanse mixkaas, in blokjes gesneden avocado's en maïstortillareepjes/chips.

EET MEER, BESTED MINDER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates over onze exclusieve recepten, video's en nieuwe aanbiedingen! We beloven niet te spammen.
Meer over bezorging
Veelgestelde vragen
Meer over betalen
COPYRIGHT © 2021 HESCOM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
VOOR INDIVIDUALITEIT EN CREATIVITEIT.
KVK: 72167998 | BTW: NL002383426B13 | ALLE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN INCLUSIEF BTW
Deze site is gemaakt door AstraVisium.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram