Prosciutto en meloen

Recept geschreven door:
Kenneth Moraleda
|
20 januari 2022

Hoe maken we dit gerecht?

Dit kost je tien minuten om je voor te bereiden! Deze in prosciutto verpakte meloen is een snel en absoluut smakelijk voorgerecht, met slechts drie ingrediënten en koken is niet nodig!

Voorbereiding: Bereiding van de meloen met prosciuttoham

Schil en snij de meloen in delen. Na het snijden van de meloen wikkel je deze er omheen met de prosciuttoham.

Een paar basilicumblaadjes kunnen op het gerecht worden gerangschikt met een beetje balsamico-glazuur of honing.

Serveer direct of zet een paar uur in de koelkast voordat je het serveert.

Wat is mijn mening over de Prosciutto en meloen?

De smaakcombinatie van zoete, sappige meloen en zoute ham spreken mij aan. Voor jouw volgende bijeenkomst is dit Italiaans geïnspireerde voorgerecht een snelle maar elegante maaltijd om te serveren.

Dit recept geprobeerd?

Vermeld @hescomkitchen of tag #hescomkitchen op Instagram!
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Statistieken voor dit Recept

Preptijd: 10 min
Kooktijd: 0 min
Totaaltijd: 10 min
Serveringen: 12 personen
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Ingrediëntenlijst

1 Meloen
1/4 kg Prosciutto Ham, in dunne plakjes
2 eetlepels honing of balsamico glazuur
Basilicumblaadjes voor garnering, optioneel

EET MEER, BESTED MINDER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates over onze exclusieve recepten, video's en nieuwe aanbiedingen! We beloven niet te spammen.
Meer over bezorging
Veelgestelde vragen
Meer over betalen
COPYRIGHT © 2021 HESCOM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
VOOR INDIVIDUALITEIT EN CREATIVITEIT.
KVK: 72167998 | BTW: NL002383426B13 | ALLE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN INCLUSIEF BTW
Deze site is gemaakt door AstraVisium.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram