Om de quasadilla te vullen beginnen we met het snijden van de ui, bosui en paprika in blokjes. Bij de koriander kan je zelf een beetje kijken hoeveel je wil gebruiken, of als je er niet van houdt het niet toevoegen. Fruit ondertussen de ui en voeg de kip toe. Roer goed door tot de kip een lichtbruine kleur heeft. Vervolgens voeg je de fajita kruidenmix toe. Eventueel met wat water, waardoor de kruiden beter in de kip trekt. Op het einde kan je de mais erbij doen.
Opzoek naar een nieuwe 2-delige koekenpannen set - Klein - Koekenpannen? Kijk dan eens in onze webshop.
We gaan verder met de wraps. Doe de wraps in een droge bakpan met olie of boter. Bestrooi nu de wrap met kaas en bosuitjes en de mix met de kip die we net hebben gemaakt. Verspreid goed. Klap hem dicht en bak deze 3 minuten. Draai de wrap om en bak de andere kant ook een paar minuten. Als de kaas is gesmolten is de wrap klaar.
Als de wraps klaar zijn kan je ze in puntjes snijden. Last but not least strooi er wat koriander overheen als je dat lekker vindt!
Ik vind quesedilla’s heel lekker om te eten bij de borrel, en tot kortgeleden dacht ik eigenlijk dat het vrij moeilijk te maken was. Helemaal niet dus! Daarbij kan je deze heerlijke quesedilla’s afwisselen met veel verschillende vullingen. Dat maakt het ook nog leuker!
Warning: Undefined array key "preview" in /home/u130248p125668/domains/hescomkitchen.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102