Schrobbeler dessert met Room, Cheesecake en Fruit

Recept geschreven door:
Bryan Hes
|
29 november 2021

Hoe maken we dit gerecht?

Een heerlijk diner is natuurlijk nog beter als je het af kan sluiten met een heerlijk dessert. Het is niet alleen licht en vullend, maar geeft ook een goede sfeer aan het gehele diner.

Voor het maken van dit Schrobbeler dessert beginnen we met het compote van peren. Deze snijden we fijn. Vervolgens zetten we in het dessert glas als eerste de stukjes cheesecake. Daarbij voegen we de peren compote die we zojuist klaar gemaakt hebben. Voeg gevolgen een mooie bodem Schrobbeler room toe.

Vervolgens versieren we de schaal met wat blauwe bessen en frambozen. het geeft een lekkere seizoensmaak aan het dessert. Aardbeien kun je er ook nog bij doen. En om af te maken sprinkelen we er wat artsina cress overheen en voegen we nog wat pure schrobbeler toe. Wij hebben dit door middel van een pippet gedaan maar je kan het ook met een theelepel over het dessert schenken.

Wat is mijn mening over de Schrobbeler dessert met Room, Cheesecake en Fruit?

Het Schrobbeler dessert met Room, Cheesecake en Fruit is een licht en fruitig dessert. Niet alleen perfect voor deze tijd van het jaar, maar ook nog een prachtig beeld om naar te kijken. We kleuren van het gerecht maken het ook een eye-catcher en wij krijgen er al snel honger van. Het liquor is niet perse nodig voor dit dessert, maar wel een enorm goede toevoeging. Uiteraard kun je ook andere liquors gebruiken voor het gerecht maar wij vinden dat de Schrobbeler er het beste bij past.

Dit recept geprobeerd?

Vermeld @hescomkitchen of tag #hescomkitchen op Instagram!
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Statistieken voor dit Recept

Preptijd: 5 min
Kooktijd: 0 min
Totaaltijd: 5 min
Serveringen: 1 personen
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Ingrediëntenlijst

Schrobbeler room
Peren compote
Cheesecake met Bastogne
Blauwe bessen
Framboos
Aardbei
Atsina Cress
Pure Schrobbeler

EET MEER, BESTED MINDER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates over onze exclusieve recepten, video's en nieuwe aanbiedingen! We beloven niet te spammen.
Meer over bezorging
Veelgestelde vragen
Meer over betalen
COPYRIGHT © 2021 HESCOM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
VOOR INDIVIDUALITEIT EN CREATIVITEIT.
KVK: 72167998 | BTW: NL002383426B13 | ALLE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN INCLUSIEF BTW
Deze site is gemaakt door AstraVisium.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram