Mango tapioca is een delicatesse met tropische smaak die eigenlijk behoorlijk voedzaam is! Het is ook vrij eenvoudig te bereiden. Ik denk dat het een stuk makkelijker zal zijn dan het maken van een taart!
Breng 4 kopjes water aan de kook in een pan. Voeg de tapiocaparels toe zodra het water volledig kookt. Roer het erdoor en breng het weer aan de kook. Kook gedurende 15 minuten, of tot de tapioca helemaal helder is, wat aangeeft dat het klaar is.
Let op: Voeg de tapiocaparels pas toe als het water volledig kookt!
Giet de tapioca af, spoel hem af met koud water om hem af te koelen, laat hem dan weken in een bak met koud water en zet hem opzij.
Opzoek naar een nieuwe 12-delige Keukengerei set met Houder - Siliconen met Bamboe? Kijk dan eens in onze webshop.
Combineer de kokosmelk, gecondenseerde melk, vanille-essence en mango in een blender. Mix tot het helemaal glad is en breng het over naar een grote mengkom.
Als je wilt dat je dessert koud is, zet het mangomengsel dan minimaal 1 uur in de koelkast voordat je de tapioca toevoegt. Garneer met stukjes mango en serveer in aparte kommen.
Mango tapioca gerecht is een lekker en verfrissend dessert waar ik geen genoeg van kan krijgen aangezien ik gek ben op tapioca en mango's. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die het probeert, ervan zal genieten.
Warning: Undefined array key "preview" in /home/u130248p125668/domains/hescomkitchen.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102