Gooi de portobello ‘s onder de kraan en boen ze met je handen schoon. Verwijder dan de steel en verhit ondertussen de olijfolie in een bakpan. Bak de portobello ongeveer 5 minuten om en om. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de uitjes in dunne ringen en begin aan de winterpeen. Spoel deze even af en rasp dan de peen fijn in een bakje.
Opzoek naar een nieuwe Spatel - Gesloten - Siliconen en Duurzaam Hout? Kijk dan eens in onze webshop.
Nu last but not least! De broodjes besmeren met humus. Deze humus heeft een lekkere sterke smaak met de uitjes en wortel en past perfect bij de portobello. De portobello‘s zijn nu als het goed is gaar en kan je op de broodjes leggen. Snijd de witte kaas in hele fijne stukjes en strooi deze over de burger heen. Doe vervolgens hetzelfde met de wortel.
Was de spinazie en strooi deze over de broodjes heen. Pers nu de citroen over de broodjes en voeg eventueel nog wat knoflooksaus toe.
Dit recept heb ik ontdekt via een vriendin van mij. Zij eet zelf veel vegetarisch en toen ik dit zag dacht ik proberen! Het is een snelle maaltijd voor als je echt weinig tijd hebt, maar wel supergezond. Ik heb het sinds dien al twee keer gemaakt voor vriendinnen en die maken dit nu ook allemaal. Daarbij kan je de broodjes ook inwisselen voor een bagel als je dit als lunch eet in plaats van diner!
Warning: Undefined array key "preview" in /home/u130248p125668/domains/hescomkitchen.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102