Zalm Wraps met Avocado

Recept geschreven door:
Bryan Hes
|
29 november 2021

Hoe maken we dit gerecht?

Wraps zijn zo makkelijk te maken en je kan er van alles in doen. Handig dus als je even niet weet wat je vanavond moet koken. Deze zalm wraps met avocado zijn heerlijke snack voor bij de borrel of als klein gerechtje. 

Voorbereiding: Avocado en zalm snijden

Snijd de avocado’s doormidden en haal de pit eruit. Maak kleine sneetjes in de avocado, maar snijd niet de schil door. Lepel de inhoud van de avocado eruit en leg deze even op een bordje. Zet ondertussen een pan op het vuur met genoeg water voor de eitjes. Als het water kookt, kan je de eieren koken rond de 6-7 minuten.

Koken: De Wraps beleggen met avocado, kappers, zalm en ei

Nu halen we het lekkerste erbij, namelijk de zalm! Snijd de plakken zalm in de hoeveelheid die jij wil of nodig hebt en laat deze ook nog even liggen. Besmeer de wraps met de kruidenkaas of paturain en leg dan de zalm erbovenop. De avocado kan er nu ook bij. Druk de avocado en de zalm goed op elkaar zodat ze straks niet uit de wraps kunnen vallen. Als de eitjes koken giet je deze af en spoel je ze af met koud water. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk loskomen van de schil. Snijd de eieren in plakjes en doe deze boven op de zalm. Als laatst een lepeltje kappertjes erover strooien en je kan de wrap dichtvouwen. 

Aan jou de keus of je ze wil snijden in kleine stukjes, dit is handig voor een borrel. Voor het avondeten kan je ze gewoon doormidden snijden en serveren! 

Wat is mijn mening over de Zalm Wraps met Avocado?

Hmmm wraps! Met de warme dagen in opkomst heb ik nooit heel veel honger. Dan zijn deze wraps dus ideaal om te maken. De invulling is vullend en gezond, maar fris door de kappertjes en de avocado. Voor bij de borrel of een dinertje vind ik dit een leuk gerecht om te maken, want bijna iedereen vindt het wel lekker. Natuurlijk ook makkelijk vegetarisch te maken!

Dit recept geprobeerd?

Vermeld @hescomkitchen of tag #hescomkitchen op Instagram!
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Statistieken voor dit Recept

Preptijd: 15 min
Kooktijd: 10 min
Totaaltijd: 25 min
Serveringen: 4 personen
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Ingrediëntenlijst

1 pak paprika wraps van No Fairytale
200 g Gerookte zalm 
3 avocado’s 
1 potje kappertjes
200 g Kruidenkaas of paturain 
3 eitjes

EET MEER, BESTED MINDER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates over onze exclusieve recepten, video's en nieuwe aanbiedingen! We beloven niet te spammen.
Meer over bezorging
Veelgestelde vragen
Meer over betalen
COPYRIGHT © 2021 HESCOM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
VOOR INDIVIDUALITEIT EN CREATIVITEIT.
KVK: 72167998 | BTW: NL002383426B13 | ALLE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN INCLUSIEF BTW
Deze site is gemaakt door AstraVisium.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram