Veelgestelde vragen

Hallo! We zijn hier om je te helpen.

Wat zijn de levertijden?

Onze levertijden zijn momenteel “vóór 23:30 uur besteld, morgen in huis” voor Nederland en “vóór 22:00 uur besteld, morgen in huis” voor België. In verband met de coronaperiode zou het voor kunnen komen dat er wat vertraging ontstaat bij het bezorgen van je bestelling. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan een vertraagde levering. Mocht er iets met het pakket gebeurd zijn bij de verzending, kun je contact met ons opnemen en zoeken we samen met jou voor een gepaste oplossing.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij vinden service naar onze klanten het belangrijkste. Om deze reden rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen boven de €20,-.

Mocht je een bestelling willen plaatsen die hier niet bovenuit komt, dan rekenen wij hiervoor de volgende verzendkosten:

Nederland:
Brievenbuspakket: 
€4,70
Pakket: 
€5,90

België:
Pakket: €7,05

Kan ik mijn product retourneren?

Als je bij ons een bestelling plaatst, heb je daarbij het recht om deze 30 dagen te retourneren. De retourkosten zijn echter wel voor eigen rekening. Het product moet onbeschadigd, compleet en in originele verpakking geretourneerd worden. De producten mogen geen etensresten bevatten en moet in originele en onbeschadigde staat zijn.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar geen bevestiging ontvangen?

Dit komt zeer zelden voor. Het kan zo zijn dat de bevestigingsmail in uw spambox terecht gekomen is. We vragen je daarom altijd eerst om deze te bekijken. Mocht het zo zijn dat je echt geen bevestiging gehad hebt, dan kunnen we je een nieuwe bevestiging toesturen.

Volgens mij is mijn bestelling verstuurd, maar ik heb geen track en trace code ontvangen?

Dit is bij ons volledig geautomatiseerd. Als je pakketje ons warenhuis verlaat, krijg je automatisch een mail met de track en trace code. Het kan voorkomen dat deze in uw spambox terecht gekomen is. Mocht het zo zijn dat je echt geen track en trace code gehad hebt, dan kun je met ons contact opnemen en sturen wij je deze alsnog toe.

Ik heb gelezen dat ik de kookaccessoires binnen 30 dagen mag retourneren, betekent dat ongebruikt?

Nee, je kunt natuurlijk gewoon koken met je kookaccessoires. Mocht dit niet bevallen, dan kun je deze alsnog toesturen. We vragen alleen wel om het gebruik van de producten in deze situatie te minimaliseren, omdat we ook te maken hebben met hygiëne van de producten. Wanneer je je bestelling teruggestuurd heeft, controleren wij de staat van de goederen en daarop gebaseerd maken we een beslissing of het gebruik effect heeft op de terug te betalen bedrag.


Bestellingen


Kom meer te weten


Betalen


Kom meer te weten


Verzenden


Kom meer te weten


Garantie


Kom meer te weten


Retourneren


Kom meer te weten


Verlengd Garantie


Kom meer te weten

Meer over bezorging
Veelgestelde vragen
Meer over betalen
COPYRIGHT © 2021 HESCOM. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
VOOR INDIVIDUALITEIT EN CREATIVITEIT.
KVK: 72167998 | BTW: NL002383426B13 | ALLE PRIJZEN OP DE SITE ZIJN INCLUSIEF BTW
Deze site is gemaakt door AstraVisium.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram